Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Recensies

Hieronder recensies van klanten over Fiona

Op verrassende speelse en lichte wijze nodigt Fiona je uit om vanuit een open blik je eigen energetische belemmeringen in het licht te plaatsen en om te vormen.

IB

Fiona helpt je zicht te krijgen op je eigen omvormende potentiële kracht.

IW

Tijdens de sessie vandaag merkte ik hoe de focus van Fiona helemaal gericht is op het genezen, de harmonie. Dat gaf een veilig gevoel. Daardoor voel je dat er een juiste begeleiding is en weet je dat het er ook naar toe zal leiden. Het was heel bevrijdend dat het niet ging over mijn verleden zoals ik het altijd gewend was. Als je de zekerheid voelt waarmee Fiona werkt, dan voel je vertrouwen en kun je het ook laten gebeuren.
Verrassend en bijzonder.
Johanna G

Een kleine veertig jaar geleden krijgt mijn dochter op driejarige leeftijd een encefalitis.

Vijf dagen in coma met bijna 42 graden koorts maakt van mijn vrolijke, gezonde dochter een dochter met een zware beperking. Ze kan niet meer praten, maakt alleen klanken. Volgens de reguliere testen functioneert ze met haar 40 jaar op een niveau van 12 tot 18 maanden.

Ze kan schaatsen, samen fietsen, eindeloos wandelen, genieten van lange wandelingen in de natuur. Warm of koud weer boeit haar niet. Ze vindt alles heerlijk om te doen. Toch blijft het heel moeilijk om te begrijpen wat ze precies bedoelt. Voor ons als ouders leerden we haar lichaamstaal kennen. Zo konden we redelijk met haar communiceren. Maar wat ze exact bedoelt of wenst blijft voor ons ten alle tijden toch gissen.
Dan komt Innerwise in ons leven.

Wat we altijd hebben gehoopt maar waarvan we overtuigd waren dat dit nooit meer zou gebeuren maakt Innerwise waar. Na de basiscursus bij Fiona gevolgd te hebben gaan onze ogen open. Wat we echt nooit hadden verwacht gebeurt. We kunnen met onze dochter communiceren! Geweldig om te ervaren dat je je dochter wat dat betreft weer terug hebt. Ongelooflijk! Op zo’n moment heb je een heel bijzondere band met je dochter. Dan  gaat er een gevoel door je heen die niet te beschrijven is. Je praat weer met je dochter.

En dit alles dankzij Innerwise!

A. van Nierop

Fiona laat je ervaren dat wat zich in dit leven aandient als de grootste schijnbare obstakels in werkelijkheid je grootse geschenken zijn.

JGM W

Fiona heb ik leren kennen als een bijzonder warme en integere vrouw die buitengewone vaardigheden en kwaliteiten weet te combineren met een aanstekelijke speelsheid.

Alexandra v. D

Fiona is een warm mens. Ze is heel rustig en neemt de tijd voor je. Ze is erg goed in het lezen van je emoties, helpt je inzien wat de oorzaak hiervan is. Ze begeleidt je op jouw tempo naar het volgende punt. Ze stimuleert je in je zoektocht en brengt je weer in je eigen kracht.

Dat is wat ik zo waardeer in Fiona.

Hanneke S

Even een eerste korte reactie op de sessie en onze ontmoeting van vanmiddag.
Ik kan niet precies zeggen ‘hoe’, maar de sessie van vanmiddag heeft mij (heel) goed gedaan. Evenals onze inspirerende en hartverwarmende ontmoeting.
Bij thuiskomst wilde ik graag toch de website van Innerwise nog eens opzoeken en deze keer kwam ik er niet meer los van.
Hoe meer ik me inlees, hoe meer ik ook zelf aan de slag wil hiermee. Kortom; ik wil graag verder bij je in sessies en ‘in de leer’!
Zoals je weet heb ik al het nodige mogen ervaren aan healing waar ik dankbaar voor ben. Deze keer was echter ‘anders’ door de eenvoud, lichtheid en doeltreffendheid zonder omhaal van woorden, repeterende (eigen) verhalen of ‘magische gebaren’.
Ook vond ik het bevrijdend me niet overgeleverd te voelen aan iemand die zonder herleidbare input iets met/aan mij doet waar ik zelf geen invloed op heb. Alsof daar onvermijdelijk ook een gevoel van hulpeloosheid in mee kwam. Vanmiddag had ik het gevoel actief en onmisbaar zelf betrokken te zijn. Ik heb het ervaren als zuiver, open, coöperatief en, inderdaad, integer. Iets wat in healingland niet altijd gegarandeerd kan worden.
Wordt vervolgd, met een hartelijke en dankbare groet,

HannaH R

Nog voordat Fiona Innerwise ontdekte heb ik haar al leren kennen als een geweldige warme en invoelende vrouw.

Elke ontmoeting tussen ons is vruchtbaar voor mij geweest. Fiona helpt mij met haar wijsheid mijn eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en te volgen. Sinds Fiona met Innerwise aan de slag is gegaan is haar kracht en helderheid nog verder toegenomen. Innerwise biedt een aantal instrumenten om in dialoog te zijn met wat er op verschillende niveaus in jezelf leeft.

Je kunt met Innerwise ontdekken wat er in je leeft en wat het leven in de weg staat, en je kunt ermee helen door de energieën die je belemmeren respectvol en liefdevol tegemoet te treden. Fiona heeft mij met Innerwise als hulpmiddel de weg gewezen naar mijn eigen pad. Het leven brengt gebeurtenissen die er in hakken en die je van je pad afslaan. Zo was ik deze zomer getuige, met mijn hele gezin, van de dood van onze ‘Happy’ duikinstructeur. In een stevige sessie met Fiona heb ik alles wat door die gebeurtenis in mij in beroering was gekomen kunnen ‘bekijken’ en tot rust kunnen brengen. En daarna kon ik weer verder.

Ik durf iedereen die op een bepaalde manier ‘vast’ zit aan Fiona toe te vertrouwen, en ik wens iedereen toegang tot hun innerlijke wijsheid.

Gerwin V

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren