Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Aanbod

Coaching oplossingsgericht

Over de coaching

Iedere coachsessie is verrassend en authentiek. Bij de coaching gaat het erom dat het eigen potentieel weer tevoorschijn mag komen. De kunst is het de dingen die spelen op te sporen en het heel en compleet zijn weer beschikbaar te krijgen voor het eigen systeem. We kijken samen naar wat er mogelijk speelt. We testen en kijken hoe en waaraan we kunnen werken. We hebben een prachtig arsenaal hulpmiddelen waar we gebruik van kunnen maken. Sommige dingen lossen zich ter plekke op. Sommige vragen thuis nog aandacht in de vorm van het uitvoeren van een besluit wat je hebt genomen en het integreren in het dagelijks leven. De coaching sessies zijn oplossingsgericht en kortdurend. Onderwerpen waaraan gewerkt kan worden: alle levensthema’s en vragen waar je mee zit. gezondheid, levensvragen, relaties, gezin, werk, stotteren, dieren, transformatie van belasting van ruimtes, problemen met verkoop / koop huis, vergunningen, rechtszaken, etc. Coachsessies kunnen ook online gegeven worden. €150.- incl. btw per coachsessie voor volwassenen per anderhalf uur.


Coaching en training

Voor het werken met mensen met stille zorgvragen en wensen (coma patiënten, niet sprekende mensen, niet aangeboren hersenletsel). Zie recensie Arie van Nierop. Tarieven voor de coaching en reiskosten op afspraak.


Coaching van kinderen en van hun ouders

Coaching van kinderen en van hun ouders, die door scheiding, Corona maatregelen, o.i.d. uit balans zijn. Tarieven coaching en eventuele reiskosten op afspraak.


Stervensbegeleiding

Essentie en authenticiteit. Loslaten van oude ballast. Vergeven van jezelf, de ander en vrede vinden. Dit is helend en brengt een gevoel van dankbaarheid en lichtheid. 

Uiteindelijk maken we allemaal de overstap. Hoe is het om dit volbewust te doen? Het leven gaat door. Het verschil is dat we geen fysiek lichaam meer hebben. Besef wat je nog wilt doen zolang je het nog hebt. Leer luisteren naar je ziel en geest en laat ze belangrijker worden dan je lichaam. Dan gaat het leven verder, ook als je geen lichaam meer hebt. 

Ben je geïnteresseerd maak een vrijblijvende afspraak.


Cursusaanbod 

Wil jij gecertificeerde innerwise coach worden, dan volg je daarvoor drie cursussen:

a. Basiscursus 2 dagen  

b. Cursus intuïtieve diagnostiek 4 dagen 

c. Cursus intuïtieve healing 5 dagen 

Zie informatie page voor data en verdere bijzonderheden. 

Heb je vragen neem vrijblijvend contact met me op.


 

Selfsupport cursus

Aan de hand van thema’s krijg je een basis aangereikt, o.a. ja/nee, testen van supplementen en levensmiddelen, leren voelen, vreemd/eigen, relaties, eenvoudige imago’s maken, ziekte en gezondheid, slachtoffer/dader e.a. thema’s.

10 avonden 2 uur of 5 dagdelen voor €300.-


Themadagen en oefendagen vinden regelmatig plaats. Zie informatie page.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren