Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Innerwise

Op koers met Innerwise

Het lastigste in ons leven zijn we meestal zelf. Ons oude zelf heeft ons gebracht waar we nu zijn en kan ons flink in de weg staan als we ruimte willen maken voor nieuwe dingen, voor waar het werkelijk om gaat. Hierbij wil ik je graag helpen. Je leert om je eigen antwoorden te krijgen vanuit je onbewuste, d.m.v. de armlengte test. Je onbewuste weet alles, liegt nooit, kan je grote helper worden als je ermee leert samenwerken. Je onbewuste is je onzichtbare zelf. Stel je voor dat dit zichtbaar kan worden doordat je ermee in gesprek gaat, er vragen aan gaat stellen. In beelden, d.m.v. je intuïtie leer je de taal verstaan die hiervoor nodig is. Innerwise biedt technieken om aan issues te werken en een transformatieproces te ondersteunen en zo welzijn en innerlijke rust te vinden. Met Innerwise tools kun je heel snel praktisch aan de slag. Je kunt ontdekken wat er voor patronen spelen; of je thema's van anderen draagt; wanneer iets is begonnen; de veroorzaker van symptomen ontdekken zodat deze kunnen oplossen. Het levert gelijk energie op. Je komt zo weer op koers. Zo kun je beter leven en als het zover is waardig sterven.

Innerwise baanbrekend, vernieuwend

Innerwise is ontwikkeld door de Duitse arts en filosoof Uwe Albrecht. Pionier van de intuïtieve geneeskunst. Naast de reguliere geneeskunde studeerde hij de Chinese geneeskunde, klassieke Europese geneeswijzen, kinesiologie, fysio energetica, homeopathie, regulatie geneeskunde, RET therapie en heilige geometrie. Hij nam het beste uit alles en ontwikkelde daaruit Innerwise, voor de mens en voor alles wat leeft planten, dieren, teams, bedrijven en systemen. 

Met Innerwise kun je stappen zetten om in vrijheid aan heelheid te werken, voor jezelf, je dierbaren, de maatschappij, de levende natuur en voor moeder aarde.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren